Er vloeit vandaag inspiratie van de dagen dat ik heb gewandeld aan zee in juni en juli. Net als dat de zee en de lucht mij bereiken, mij verfrissen op de dag van vandaag. Mij doen beseffen hoe ik contact kan onderhouden. Door het vandaag gewoon te doen. Het bruiste een paar dagen en nu komt het eruit. Het eerste bericht is verstuurd naar de mensen waar ik de eerste dag logeerde. ik weet nog dat ik eerst dichtbij het huis liep of ik het kon vinden maar ik was nog wat te vroeg. Dus liep ik nog wat in de omgeving, door een bosje heen, waar er een groot gebouw  voor opvanghuis van verslaafden was. Ik liep er langs voelde me niet helemaal veilig maar het was er wel rustig. Toen kwam ik deze zwaan tegen, oppermachtig en heel krachtig in zijn                                                                                             

Toen kwam ik deze zwaan tegen, oppermachtig en heel krachtig in zijn energie. Zijn eigen territorium aan het bewaken! Zijn heilige ruimte!
Eerder die dag, arriveerde ik in Hoek van Holland en werd ik verwelkomt door heel veel zwanen:

 

     

Tijdens onze vakantie in Giethoorn waar we in augustus verbleven hadden we een bootje tot onze beschikking. Toen er een moment was dat ik alleen in de boot aan het varen was kwam ik een grote witte veer tegen in het water. Ik viste deze op en het bleek een zwanenveer te zijn. nog nooit eerder had ik deze in mijn hand, nog nooit eerder had ik er een gevonden. nu was daar een in het water.

Er komt een vervolg op de zwanen. De veer gaat zondag a.s mee naar de laatste Leijlijnentocht in Groningen met het elfenspel. Waarbij ik afgelopen weekend alvast in Winsum heb mogen voelen betreft de nieuwe aarde. Nog geen idee wat daar mag ontvouwen maar dat maakt het ook zo mooi.

Je hoeft alleen maar in het hier en nu aanwezig te zijn en zeilen op de wind van vandaag!

In het hier en nu ligt alles besloten.