Persoonlijke begeleiding

Opstellen met Engelen

Een persoonlijke sessie met opstellen. We vragen de hulp en liefde van de engelen voor ondersteuning en begeleiding.
Door middel van kaarten/briefjes word er een opstelling gedaan.
De kaarten laten zien wat en wie er opgesteld gaan worden. Je kan daar zelf ook nog iemand aan toevoegen die je zelf zou willen.
Er word gewerkt met een hulpvraag, een vraag waarin je inzicht wilt en/of verandering wilt aanbrengen. Vervolgens krijg je de gelegenheid om in de energie te gaan van wat er is, dat kan een (voor)ouder zijn of broer, zus, dier, kind, een plek, noem maar op.

Deze vorm van opstelling gebeurd puur intuïtief!
Je kan deze opstelling gebruiken voor veranderingen die je in je dagelijkse leven wilt doorvoeren, meer bewust worden van steeds terug kerende patronen. Loslaten wat niet meer nodig is en heling aanbrengen.
Het werkt door in familielijnen zowel de voorouders die zijn geweest als voor de volgende generaties.
Je maakt de weg vrij voor je kinderen.

De kracht van deze opstelling zit hem in het voelen en contact maken. De verbinding met jezelf en de engelen verhogen, transformatie en inzicht.

Er is ook een mogelijkheid om via videobellen een opstelling te doen, vraag naar de mogelijkheden? 

Kosten: €85,-

De opstelling duurt maximaal 2 uur

Voor nieuwsbrief abonnees
€ 75,- 

Opstellen-met-engelen

Opnieuw geboren worden

Je kan terug keren naar hoe je hier op aarde bent gekomen. Door de poort van geboorte te onderzoeken, kun je patronen en of klachten op emotioneel, lichamelijk en mentaal niveau in het dagelijks leven helen. De oorsprong kan ook nog voor de geboorte in de buik van je moeder of zelfs vanuit de incarnatie komen.
Er kunnen negatieve gevoelens van je ouders, partner, andere dierbaren of artsen zijn geweest die jij zelf als waar hebt genomen en je in het dagelijks leven nog altijd leeft.

Door terug te gaan naar die tijd, word je bewust hoe het voor je is geweest en heel je de pijn die daar is ontstaan wat nog steeds in het nu leeft. Je gaat dus helemaal terug naar het ontstaan van jouw als mens in wording. Je maakt je vrij van conditioneringen en breekt door patronen heen die van generatie op generatie doorgegeven worden.

De vast gezette emoties worden geuit en we kijken naar de conclusie die je hebt getrokken toen het te heftig werd. De oude tape word getransformeerd. Je hersteld de verbinding met jezelf en je missie. Tenslotte geeft het jouw weer terug wat je daar toen verloren hebt. Dat kan bv  levensvreugde zijn, het hier op aarde willen zijn, meer zelf liefde e.d. Wat je vervolgens in het dagelijks leven gestalte kan geven. 

De sessie zal ongeveer 1,5 uur duren. 
Kosten: 95 euro incl. btw

Voor meer info en vragen contact mij gerust.

universe-782699_1920

Obsidiaan warme stenen massage

Voor reiniging van lichaam, ziel en geest.

Heilzaam voor mensen die  onrustig en gestrest zijn. Die weinig energie meer hebben en bij wie het allemaal te veel is.
De stenen helpen je te ontspannen, meer te aarden. Het brengt je rust en kracht.

De massage duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en is gedeeltelijk op het blote lichaam. (geslachtsdelen en borsten zijn bedekt)
Na de massage zal er ruimte zijn voor een deel moment.

De obsidiaan stenen die ik gebruik zijn de zwarte met goud en zijn afkomstig uit Mexico en via Nopaltzin ( Sjamaan waar ik les van heb gehad) bij mij terecht gekomen. De stenen zijn met de hand bewerkt en zijn zeer krachtig. De steen word ook wel de spiegel van de ziel genoemd en zal je een diepe reiniging geven.

Geniet en kom ook eens zo’n geweldige massage beleven!
De massage kan alleen met daglicht geboekt worden!

Kosten: € 65,-
De massage duurt maximaal 2 uur incl. aan en uitkleden, voor en nagesprek.

Voor nieuwsbrief abonnees:
€ 55,-

buddha-3623005_1920

intuïtieve kaart maken

Door de magie van plaatjes vinden, knippen, plakken en creëren maak je kaarten helemaal afgestemd op jouw ziel. Je ziet je eigen wijsheid-heden en de kaart is jouw raadgever. Na het maken van de kaart gaan we de kaart lezen. Je hoort en voelt wat de kaart/en jou te zeggen heeft!

3 kaarten maken en lezen incl. gesprek.
1,5 uur voor € 65,-

nieuwsbrief abonnees:
€ 55,-

 

orakelkaarten

Drumsessie

Wil je ook een ervaring op diep niveau met de drum dan kan je een drumsessie boeken. In de sessie zal er gepraat en geluisterd worden naar wat er omhoog komt.
Door de trilling van de drum komen vastgezette emoties los, wat als heel bevrijdend werkt!

We geven wat gevoeld wil worden de ruimte voor een natuurlijke genezing en loslating. Zo reinig je jezelf van binnen uit.

 investering: € 60,-

nieuwsbrief abonnees:
€ 50,-

 

btf