Een zomer vol verrassingen!

Al vanaf de komst van het rendier drum die inmiddels ook al weer weg is, blijven er steeds weer nieuwe verrassingen zich ontvouwen!
Nadat mijn reis in Noorwegen erop zat, zette de volgende reis zich alweer in naar de Azoren. Net voordat ik vertrok na de Azoren heeft zich tijdens de midsummer dance afgelopen juni, buiten in Papenvoort een heerlijke samenkomst van gelijkgestemden bij elkaar gebracht en voelde het als een feestje!!
Daar in de Azoren, waar ik al zwemmend met de dolfijnen mijn eigen stroom kon voelen, de diepte heb mogen ervaren en los daarvan mocht komen.
Waar ik in mijn hart kan voelen, waar de stroom naartoe gebracht mag worden.
Het de tijd is om aan de opleiding tot kraamverzorgende te gaan beginnen is een hele nieuwe stap en een hele nieuwe reis.
Dat alle ruimte hiervoor vrij gemaakt word, besef ik me steeds meer.  Het betrokken zijn bij het geboorteproces en het begeleiden van de eerste dagen na de geboorte daar ga ik mij in bevinden.

Wat ik al zei er ontstaat ruimte voor het nieuwe:

Na een fantastische periode Shamanic Trancedance hebben wij besloten om te stoppen met deze workshop, voor ons voelt de tijd daar om de blinddoeken af te doen. We hebben met heel veel plezier en passie deze workshop vanaf 2006 vorm gegeven.

We hebben genoten van de ontroerende, hart-openende en wonderbaarlijke dansen. Openheid, verwondering, openbaring, verstilling, waren de kenmerken in deze workshop. Met elkaar en dankzij jou is dit mogelijk geweest, daar willen wij jou vanuit ons hart voor bedanken!

De vele vaste dansers die ook naar diverse locaties mee afreisden, de locaties die heel divers waren, met als laatste in Wijnjewoude waar we van Studio Vrijzicht de laatste jaren gebruik konden maken en wat hele mooie dansen bracht!
Dankbaar voor de oogst wat we op diverse plekken konden doen met de muziek en onze energie.
De samenwerking van de elementen en de windrichtingen, de aanwezigheid en support van spirit en de natuurwezens, de kracht en totemdieren en de persoonlijke inbreng en de vrije wil.
Ruim 15 jaar inspiratie, uitdagingen, heling, liefde en mogelijkheden!
Heel veel dank daarvoor!
Het dansen zelf stroomt door, hoe of wat dat gaan we zien, voelen en horen!! Het blijft een van mijn lievelingsdingen om te doen!

Met veel enthousiasme en liefde stap ik door in deze nieuwe bewegingen!